Bine

Alaturi

E mai

ai

de

usor

venit

noi.

asa.

IMPREUNA

Sa iti pui in practica ideile de afaceri
Te-ai saturat sa lucrezi pentru altii ?
Acum, fii propriul tau stapan !
Noi te ajutam sa iti infiintezi firma mult dorita,
Si sa iei cele mai bune decizii
La preturi rezonabile
Slide backgroundTileTileTileTileTileTileTileTileTileTile

Pentru ca avem preturi rezonabile

Pentru ca infiintam firma in cel mai scurt timp posibil!

Pentru ca oferim seriozitate, promptitudine si confidentialitate!

Pentru ca pentru noi nu exista probleme, ci doar solutii!

Slide background
Compania R&AI Consulting va ofera urmatoarele servicii:
Infiintare firma: SRL, PFA, II, IF, ONG
Modificare firma
Cesiune parti sociale
Infiintare firma online la doar 99 lei
Redactare contracte
Si multe altele
La preturi rezonabile
+
+
+
+
+
+
+
Slide backgroundSpringAutumn LeafAutumn LeafAutumn LeafAutumn LeafAutumn LeafAutumn LeafAutumn LeafSpring LeafSpring LeafSpring LeafSpring LeafSpring LeafSpring LeafSpring Leaf

Consideri ca e timpul sa aduci schimbari

firmei tale ?

noastra te ajuta in acest sens

Pentru ca schimbarea

Compania

inseamna viitor !

Slide backgroundCubeCubeCubeCubeCubeSay helloCubeCubeCubeCubeCube

Contacteaza-ne acum !

Infiintare :Salon cosmetica, frizerie, coafura

Infiintare firma Oradea, Infiintare firma Cluj,  Infiintare firma Baia Mare, Infiintare firma Timisoara

 

R&AI Consulting va ajuta la infiintare firmei dorite,la obtinerea autorizatiilor/avizelor  si  la  buna functionare a firmei.

Pentru ca e mai  usor asa.Impreuna!

Activitatea de intretinere corporala  poate fi desfasurata atat de catre o firma (SRL), cat si de catre o PFA/II

Inainte de toate, trebuie sa aveti personal calificat in acest domeniu sau daca veti deschide o PFA/II, dvs trebuie sa aveti o astfel de calificare.

In acest sens, trebuie sa aveti una sau mai multe dintre urmatoarele calificari: coafor, cosmetician, frizer, manichiurist, pedichiurist, maseur de intretinere si relaxare, machior, tatuator, montator bijuterii pe corp, stilist protezist de unghii.

Totodata, avand in vedere contactul angajatului si a ustensilelor folosite cu clientul, este obligatoriu urmarea unui curs privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena. Diploma obtinuta este valabila 3 ani de la data emiterii.

 De asemenea, angajatorul este obligat de lege sa asigure angajatilor sai cursuri periodice de instruire, astfel incat, prin activitatile desfasurate de acestia, sa nu fie afectata sanatatea lor si a clientilor.

Dupa ce am obtinut actele firmei de la Registrul Comertului, pentru a putea functiona legal, R&AI CONSULTING va ajuta si sa obtineti urmatoarele avize/autorizatii:  autorizatie sanitara, aviz PSI – prevenirea si stingerea incendiilor, aviz de la autoritatea de mediu, aviz de la autoritatea pentru protectia muncii, autorizatie de functionare de la Primarie.

In plus, va trebui sa incheiati un contract cu o firma autorizata de Directia de Sanatate Publica specializata in proceduri de dezinsectie, dezinfectie, deratizare si unul cu o firma autorizata specializata in colectarea zilnica a deseurilor periculoase (biologice, chimice).

Deoarece, desfasurarea acestei activitati poate afecta sanatatea oamenilor, legiutiorul a stabilit cateva conditii de amenajare a spatiului. Astfel:

1. Spatiul trebuie sa detina incinte separate pentru: - accesul/inregistrare/asteptare clienti; - desfasurare proceduri; - pastrarea echipamentului, instrumentarului si a articolelor curate; - depozitare echipament si material utilizat pentru curatenie

2. Spatiul sa detina un numarul optim de dotari sanitare - se va stabili conform normelor de proiectare, in functie de numarul de operatori si clienti ai unitatii.

3. La amenajarea cabinetului este obligatoriu sa se ia masuri de protectie a locatiei impotriva insectelor si rozatoarelor, etc.

De asemenea, trebuie avute in vedere si produsele pe care le folositi la prestarea serviciului, intrucat acestea trebuie sa respecte o serie intreaga de prevederi legale tot mai stricte.

Daca doriti o colaborare sau pur si simplu mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!